ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΗ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

SOLAR-KONZEPT GMBH


Fahrenhorster Weg 55
22889 Tangstedt 
Germany

T: +49 (0) 4109 2787-16
E: info (at) solar-konzept.de

 

web_Christoph.jpg

Christoph Schmitt

Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept gmbh
Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept International gmbh

Ο Christoph Schmitt σπούδασε βιομηχανική μηχανική στο Nordakademie στο Elmshorn. Από το 1999 έως το 2006 ίδρυσε το τμήμα μεγάλων έργων στη BP Solar, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλιακής ενέργειας στον κόσμο.

Από το 2006 έως τις αρχές του 2009 ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη έργων στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Epuron GmbH και μετέπειτα, στην Conergy AG. Τον Μάιο του 2009, ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος. στην solar-konzept gmbh.

Karen Kedziora

Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept gmbh

Μετά από πρακτική εξάσκηση ως βοηθός φορολογικού συμβούλου και σπουδών στα Μαθηματικά και Φυσική στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, η Karen Kedziora προσχώρησε στην solar-konzept gmbh το 2004. Το 2006 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος.

SOLAR-KONZEPT

INTERNATIONAL GmbH


Isekai 1
20249 Hamburg 
Germany

T: +49 (0)40 3989 59-10
E: c.schmitt (at) solar-konzept.de

info (at) solar-konzept.com

web_nikolaus.jpg

Nikolaus von Eine
Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept International GmbH

Ο Nikolaus von Einem σπούδασε περιβαλλοντικές επιστήμες στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Από το 2005 έχει αναπτύξει φωτοβολταϊκά έργα για διάφορες εταιρείες.

Το 2007 ίδρυσε και ήταν επικεφαλής της EPURON Italia, υπεύθυνος για την επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου Conergy στην Ιταλία. Το 2008 ανέλαβε τη διαχείριση της solar-konzept italia srl.

web_birgit.jpg

Birgit Eggl

Διευθύνων Σύμβουλος TPSolar Concept,

Συνεργάτης ηλιακή-έννοια Διεθνής gmbh

 Αφού ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα των περιβαλλοντικών επιστημών, η Birgit Eggl εργάστηκε για μερικά χρόνια σε μια συμβουλευτική εταιρεία με σκοπό τις επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μετέπειτα εργάστηκε στην εταιρεία Conergy με έδρα το Αμβούργο για 8 χρόνια. Από το 2013 ήταν υπεύθυνη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου όπου και υλοποιήσε μαζί με την ομάδα της, ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 350 MWp.

 

Από τα μέσα του 2015 ηγείτω όλων των δραστηριοτήτων ανάπτυξης έργων και του EPC στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με έμφαση πάντοτε στην Ευρώπη. Ερχόμενη στην solar-konzept, είναι πλέον υπεύθυνη για την ολλανδική επιχείρηση έργων μαζί με τον Martin Voigt. Είναι μέτοχος και διαχειριστής της TPSolar-konzept από τον Ιανουάριο του 2017.

web_martin.jpg

Martin Voigt

Διευθύνων Σύμβουλος TPSolar Concept,

Συνεργάτης ηλιακή-έννοια Διεθνής gmbh

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές στην βιομηχανική μηχανική στο Jena University of Applied Sciences, ο Martin Voigt εργάστηκε για τον όμιλο Conergy από το 2005 έως το 2010 στα εθνικά και διεθνή έργα μεγάλης κλίμακας. Το 2011, έγινε αυτοαπασχολούμενος και υποστήριξε διάφορες εταιρείες στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας και στην ανάπτυξη και αξιολόγηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Από το 2012 έως το 2015 υπήρξε διαχειριστικός εταίρος με την Grünstromwerk, όπου δημιούργησε έναν νέο προμηθευτή ενέργειας, ο οποίος ενσωματώθηκε στον όμιλο Naturstrom το 2015.

 Το 2016 ο Martin Voigt εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα για τον όμιλο Aquila και εντάχθηκε στην solar-konzept gmbh τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Τώρα είναι υπεύθυνος για την ολλανδική επιχείρηση έργων μαζί με την Birgit Eggl. Είναι μέτοχος και διαχειριστής της TPSolar-konzept από τον Ιανουάριο του 2017.

TPS_171017_HR_WEB-6_bearbeitet.jpg

Ο εταίρος μας στην Ολλανδία

TPSolar-Konzept B.V.

TPSolar B.V.

 

Melbournestraat 9
1175 RM Lijnden

Netherlands

T: +49 (0)40 3989 59-12 

E: info (at) solar-konzept.com

Web: www.tpsolar.nl

Erik Wieffer

διευθύνων σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος της TPSolar BV

​Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στο Άμστερνταμ, ο Erik Wieffer εργάστηκε από το 1991 έως το 2000 για διάφορες ολλανδικές εταιρείες παραγωγής μεταλλικών προϊόντων και εγκαταστάσεων πόσιμου νερού.

Από το 2000 έως το 2010 εργάστηκε ως ανώτερος διευθυντής της CRH PLC (BIK Bouwprodukten BV) και της Saint Gobain Glass Solutions σε εγκαταστάσεις στέγης και γυαλί οικοδομών.

 

Από το 2010, ο Erik Wieffer δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλιακής βιομηχανίας και της ηλιακής βιομηχανίας στις Κάτω Χώρες.

Το 2015 ίδρυσε την TPSolar BV με τον Rene Hendriks. Είναι μέτοχος και διαχειριστής της TPSolar-konzept από τον Ιανουάριο του 2017.

Rene Hendriks

διευθύνων σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος της TPSolar BV

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές στα Οικονομικά στο Vrije Universiteit Amsterdam, ο Rene Hendriks εργάστηκε για την Saint-Gobain από το 1991 έως το 2005. Ξεκίνησε στο Isover SGG και μετά από 4 χρόνια μετακόμισε στο γυαλί Saint-Gobain. Εργάστηκε έχοντας διάφορους ρόλους στην ανώτερη διοίκηση πριν εγκαταλείψει την SGG για να συμμετάσχει σε μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση γυαλιού ως συνιδιοκτήτης το 2005.

 

Ξεκίνησε τις πωλήσεις του solarglass το 2006 απεικονίζοντας μια πολύτιμη εικόνα για την ηλιακή βιομηχανία. Έχει πουλήσει με επιτυχία ηλιακά γυαλιά σε όλη την Ευρώπη σε παραγωγούς solarpanel που έχουν μεγάλη εμπειρία στην πώληση και την ανάπτυξη έργων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στα τέλη του 2015 ίδρυσε το TPSolar μαζί με τον Erik Wieffer και είναι μέτοχος και διαχειριστής του TPSolar-konzept από τον Ιανουάριο του 2017.

web_Andrea.jpg

SOLAR-KONZEPT ITALIA SRL


Galleria Vintler 17
39100 Bolzano
Italia

T: +39 (0) 340 919 61-55
E: info (at) solar-konzept.it

Andrea Christini
Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept italia srl

Μετά τη μελέτη της μηχανολογίας, η Andrea Christini απέκτησε 11 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη σχεδίων εθνικών και διεθνών έργων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για περισσότερα από 12 χρόνια ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Χώρας υπεύθυνος για την ανάπτυξη διεθνών έργων στην Ιταλία και την επιχείρηση EPC. Τα τελευταία έξι χρόνια, διαχειριζόταν συνεργάτη στην Ιταλία για δέκα έργα με κύκλο εργασιών 40 εκατομμυρίων ευρώ, πριν αναλάβει την ηλιακή αντίληψη για την ιταλική αγορά.

SOLAR-KONZEPT GREECE

  

47 Vouliagmenis Avenue, Eliniko

16777 Athens

Greece

 

T: +30 211 01 6838
E: g.tzanidis (at) solar-konzept.com

Solar-konzept photo_bearbeitet.jpg

Γιώργος Τζανίδης

Διευθύνων Σύμβουλος solar-konzept Greece AE

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Μηχανολογία από το City University του Λονδίνου και το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester, ο Γιώργος Τζανίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2001 με την EDF Energy σαν χρηματιστής παραγώγων. Το 2004 εντάχθηκε στην BP ως μέλος της εμπορικής και λιανικής ομάδας διαχείρισης.

 

Το 2008 αποφάσισε να εισέλθει στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τη BP Solar. Μετά την αποχώρησή του από την BP το 2010 εργάστηκε για τρεις διεθνείς εταιρείες ενέργειας την SunEdison την Conergy και την Hanergy, επιβλέποντας τις δραστηριότητες ανάπτυξης έργων και την εμπορία των εταιριών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της solar-konzept Ελλάδας από τον Μάρτιο του 2018.